Referenssit

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, yritykset kuin julkiset yhteisötkin. Yleisempiä asiakkuuksiamme kuljetus- ja nostopuolelta ovat rakennusliikkeet, koneliikkeet sekä metalliteollisuuden yritykset.

Parhaiten refenrenssejämme kuvaavat pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Referenssit

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, yritykset kuin julkiset yhteisötkin. Yleisempiä asiakkuuksiamme kuljetus- ja nostopuolelta ovat rakennusliikkeet, koneliikkeet sekä metalliteollisuuden yritykset.

Parhaiten refenrenssejämme kuvaavat pitkäaikaiset asiakassuhteemme.

Kolmekymmentä metriä pitkä siltanosturi kuljetettiin Siikaisista Vuosaareen.Tuhkakuljettimen kuljetus Kankaanpäästä Lieksaan.Neljäkymmentä tonnia painavan rautaputken kuljetus alkamassa.Museokappaleen siirtoa - vanha aitta siirrettiin ääretöntä huolellisuutta vaatien.Betoniaseman kattokorjaus, joka tehtiin kahdenkymmenenviiden metrin korkeudessa.Maa-aineksen siirtoa.Sadevesijärjestelmän uusiminen, joka suoritettiin kokonaisuudessaan.Teollisuuden nostotyö.Kolmekymmentäyksi metriä pitkä siltanosturi kuljetettin Siikaisista Joensuuhun.Taloelementtien kuljetus.Taloelementtien kuljetusta.Siltanosturin kuljettaminen.Mökkikehikon kuljetus Tampereelta Kankaanpäähän. Mökkikehikko levydeltään 7 metriä.Rikkihapposäiliön nosto ja kuljetus Porista Turkuun.Siltanosturin kuljetus.Potkurilaitteen kuljettaminen. Potkurilaite oli korkeudeltaan 6 metriä.Säiliön nostoa.Taloelementtien kuljetus tehtaalta tontille.Lumitöiden suorittaminen.Pihatyöt. Viherrakentaminen suoritettiin tontille alusta loppuun. Asukkaat pääsivät nauttimaan heti valmiista pihasta.Säiliön ja kannen kuljetusta.Järeän potkurilaitteen kuljettaminen. Laite painoin 48 tonnia ja oli leveydeltään 7,7 metriä.Generaattorirungon kulejttaminen.Säiliön kuljetus Muhokselle. Säiliön paino 38 tonnia ja levyes 6 metriä sekä korkeus 7 metriä.Antiikkitraktorin siirtäminen.Nostimet työssä rakennustyömaalla.Maansiirtokoneiden kuljetusta.Kankaanpään kirkon katon korjausta.Kattoristikoiden kuljetus ja nosto.Talopaketin purkua kuljetuksen jälkeen.Mökkikehikon (leveys 7 m) kuljetus. Kuljetuksessa tehtiin välinosto, jotta kehikko saatiin turvallisesti perille.Potkurilaitteen lastaaminen.Potkurilaite: 48 tonnia painoa ja 7,7 metriä leveyttä.Siltanosturin kuljettamista.Drakenin kuljettaminen Tikkakoski-Jämi-Tikkakoski.Leveän mökkikehikon kuljettaminen vaatii ammattitaioisia osaajia.Siltanosturit matkalla määränpäähän.55-metrinen tuulivoimalan siipi65-metrinen tuulivoimalan siipiKahden siltanosturin kuljetus SiilinjärvelleNosturin siirtoTuulimyllyn siipi miltei perillä.Nosturin siirtoNosturin siirtäminen Kankaanpäästä Ruotsiin45 metriä ja 50 tonnia: nosturin osien kuljetusNosturin osia Äänekoskelta Mäntyluotoon33 metriä pitkä kuljetus: lauhdutin 46 tonniaSiipilaivan purkua Vaasassa.